Våra pass

Omberg Zipline kan upplevas och genomföras på olika sätt, vi erbjuder olika typer av pass:

Enskilda besökare – 1-8st:
(Alla tider finns bokningsbara online!)

Classic –
Innehåller både höghöjdsbanor och ziplinebanor. Vårt vanligaste pass som uppskattas av alla. Vill man stå över på en grej så gör man det. Deltagarna sätter själva sin ribba, och instruktören finns med under hela tiden.

Zip Only – vi hoppar över höghöjdsbanorna och går direkt till ziplinebanorna! 14st zippar erbjuds i både barrskog och bokskog. Guiden finns med hela tiden. Banorna är fördelade på fem etapper, så det finns många chanser till att kliva av om man vill under tiden.
Grupper 8-30st:
(Några tider finns bokningsbara online – för andra tider boka via mail eller telefon)

Grupper kan förutom Classic och Zip Only som beskrivits ovan även välja:
OZ Light – innehåller de snällare delarna av höghöjdsbanan och ziplinebanan.
Tree Tea Party
– Fika bland trädtopparna! Zipline och Afternoon Tea på plattformarna med bokskogsutsikt!
Zipline vs. Ombergsjakten- Alla vill inte upp i träden – låt ett gäng istället köra skattjakt med GPS kring banormådet.
Under helger i maj-juni är det många kompisgäng som besöker oss. Därför har vi extra bokningsbara tider för dessa grupper, kl.09.00 på lördagar. Då behöver man inte boka vi mail eller telefon – bara att titta in på vår onlinebokning och se när det finns ledigt och boka direkt!
När grupper kommer till oss kan ålder och fysisk förmåga variera enormt bland deltagarna. Vi anpassar alltid turerna efter deltagarnas förmåga och önskemål. Om det är fler än 15st i gruppen kan vi erbjuda två guider och således två grupper – då kan ett gäng köra lite lugnare och ett annat lite tuffare.