Våra pass

Omberg Zipline kan upplevas och genomföras på olika sätt, vi erbjuder olika typer av pass:

Enskilda besökare – 1-8st:
(Alla tider finns bokningsbara online!)

Classic –
Innehåller både höghöjdsbanor och ziplinebanor. Vårt vanligaste pass som uppskattas av alla. Vill man stå över på en grej så gör man det. Deltagarna sätter själva sin ribba, och instruktören finns med under hela tiden.

Zip Only – vi hoppar över höghöjdsbanorna och går direkt till ziplinebanorna! Ett flertal zippar erbjuds i både barrskog och bokskog. Guiden finns med hela tiden. Banorna är fördelade på fyra etapper, så det finns flera chanser till att kliva av om man vill under tiden.
Grupper 8-30st:
(Några tider finns bokningsbara online – för andra tider boka via mail eller telefon)

Grupper kan förutom Classic och Zip Only som beskrivits ovan även välja:
OZ Light – innehåller de snällare delarna av höghöjdsbanan och ziplinebanan.
Zipline i kombo – alla deltagare i en större grupp kan eller vill inte köra Zipline, vi erbjuder alternativ som MTB med guide, guidad vandring eller kajakpaddling med mera för de som inte får plats på turen eller vill göra något annat. Turerna kan starta och sluta tillsammans med de som kör zipline.

När grupper kommer till oss kan ålder och fysisk förmåga variera enormt bland deltagarna. Vi anpassar alltid turerna efter deltagarnas förmåga och önskemål. Om det är fler än 15st i gruppen kan vi erbjuda två guider och således två grupper – då kan ett gäng köra lite lugnare och ett annat lite tuffare.