Huvudkontor:
Stocklycke, Omberg

Vanliga frågor

Läs gärna igenom våra Vanliga frågor innan ni kontaktar oss – kanske finns ert svar där!

Generellt sett april-oktober – MEN om ni är en grupp om minst 8st är ni välkomna till oss när det passar – då spelar våra ordinarie öppettider ingen roll. Höghöjdsbanorna kan vi köra även på vintern. Så med andra ord – öppet året runt för mindre till större sällskap – och för enskilda besökare öppettider från apr-okt.

Nej då! Man kan ringa 0141-234 200 och boka, eller maila info@vatternevent.se, men det går alldeles utmärkt att boka online på egen hand i vårt bokningssystem – när det passar er! På respektive produktsida finns en bokningsfunktion för just den aktiviteten. (Gäller ej företagspaket som ej är bokningsbara via onlinesystemet pga av varierade tider – kontakta oss så bokar vi in er!)

Klicka på “Hitta hit” under fliken KONTAKT längst upp i menyn så får ni kartor och vägbeskrivningar till våra olika destinationer.

Visst kan vi det! Vi samarbetar med flera boendeanläggningar och restauranger i närområdet. Fråga oss så hjälper vi er! Om ni är färre än 10 pers så tar vi ut en bokningsavgift på 300kr/förmedling.

Från 7 år i vuxens sällskap, från 10 år på egen hand i de mindre banorna. Från 10 år i vuxens sällskap, från 13 år på egen hand i de större banorna. Det allra sista ziplinebanan har vi 15 årsgräns på, då den avslutas med det vi kallar “bungyhoppet”. Vi har dock begränsningar för hur många barn vi kan ta samtidigt per instruktör… 7-9 år klättrar med vuxen i banorna (max 2 barn per vuxen).
10-12 år klättrar också med vuxen i banorna (max 5 barn per vuxen). 13-16 år klättrar på egen hand men under bevakning av vuxen på marken (max 5 barn per vuxen).
Från 18 år får man klättra helt på egen hand utan medföljande vuxen.

Det gör vi! Ni väljer själva om ni vill att presentkortet skall gälla en specifik aktivitet, eller valfritt inom VätternEvent – eller kanske en Ombergsupplevelse där Ombergs Turisthotell även ingår. Läs mer under fliken Presentkort!

Postadress:

VätternEvent & C:o
Tollstad Haningetorps Gård 1
599 93 Ödeshög

Telefon: 0703-89 83 00

Org.nr: 556793-5092
Bankgiro: 487-7486
F-skattebevis finns
Swish: 123- 1616192

Maila oss

Formuläret är tillfälligt ur funktion. Maila oss på info@vatternevent.se

Fält markerade med * är obligatoriska.