Corona

Vi följer de rekommendationer och regelverk från Folkhälsomyndigheten och regeringen gällande Corona / covid-19.

Detta gör vi i vårt arbete:
Vi befinner oss utomhus hela tiden, och vi kan lätt hålla avstånd mellan varandra. Den utrustning som används rengörs av instruktörerna mellan varje pass. Vi har dessutom tillräckligt med utrustning för att kunna skifta varje utrustning vi har endast används en gång i veckan. När du således får låna våra klättserselar, karbiner och hjälmar så är de rengjorda med desinfektionsmedel och har dessutom fått vila i karantän under en veckas tid. Det samma gäller handskarna som tvättas mellan passen i de fall som inte engångshandskar erbjuds.

Er egen utrustning?
Fler väljer idag att ta med sig egna hjälmar, och det är klart att det går bra. Likaså kan ta ta med er egna handskar också, men risken finns att de nöts sönder på handflatan, så ta inte med några du är rädd om.

Avbokning
I dessa tider är vi generösa med avbokningsreglerna. Om ni behöver avboka fram till strax innan start så går det bra. Ni får då tillbaka alla pengar, utom 100kr/bokning som vi behåller för våra administrativa kostnader. Vi är tacksamma om ni avbokar så snart ni vet att ni eller någon i sällskapet inte kan delta.
Avboka gör ni genom att ringa 0141-234 200 eller maila info@vatternevent.se. Men gör det innan aktiviteten startar, efter start utgår ingen återbetalning.

 

Frågor och synpunkter
Tar vi gärna emot på 0141-234 200 eller helst genom mail på info@vatternevent.se

Varm välkomna!