Å…. dab!

dabb 1500x

Vitsipporna blommar, bokskogen börjar grönska, banorna översköljs av fågelsång, Friluftsfrämjandets barngrupper på besök i banorna… och dab på det!

Personal sökes!

oz5 1500x

Nu söker vi förstärkning till teamet på Omberg Zipline!
Vi söker någon som kan jobba extra, under både helger och vardagar, främst under perioden april-september. Arbetsuppgifterna innefattar att som guide/instruktör leda och hjälpa våra besökare vid höghöjdsbanorna och ziplinebanorna på Omberg. Vi söker någon som fyllt 20 år, är ansvarstagande, social och kan arbeta självständigt. Helst ser vi att du är bosatt i närområdet och känner till området. Du får gärna vara egenföretagare. Skicka din ansökan till info@vatternevent.se, senast 30/4, vi kommer att behandla ansökningarna löpande – så tveka inte att höra av dig i tid!

Öppet!

oz1 1500x

1 april öppnade vi för säsongen – nu har vi öppet alla helger september ut – och i juli/aug flera dagar i veckan! Det går bra att boka online här på webben – är ni fler än 8st och vill boka en tid utanför de ordinarie så kontaktar ni oss bara på info@vatternevent.se

Sundowner

sundown oz 1500x

Solnedgång över banorna är personalen på Omberg Zipline hade sin årliga säkerhetsgenomgång av banorna – nu är våra öppettider ute för säsongen! Välkomna att boka online!