Avbokningsregler

AVBOKNINGSREGLER FÖR VÅRA AKTIVITETER:

Som privatperson kan man boka våra produkter via vårt onlinebokningssystem. Det går också bra att ringa eller maila till oss, men om ni själva bokar online så sparar ni 25kr/person!
Är ni fler än 8st, eller ett företag – kontakta oss då via telefon eller mail för bokning, och ingen fara – är ni fler än 8 pers som bokar samtidigt så får ni i alla fall 25kr rabatt/person och bokning!
AVBOKNING – Coronatider:
För sällskap på upp till och med 9 personer:
Ni kan avboka fram till starten av aktiviteten och får då tillbaka alla pengar utom 100kr som vi behåller för våra administrativa kostnader.

För sällskap på upp till 10 personer eller fler:
Ni kan avboka fram till dagen innan aktiviteten och får då tillbaka alla pengar utom 500kr som vi behåller för våra administrativa kostnader. Det går självklart bra att också minska antalet personer i gruppen, ni får då tillbaka alla pengar utom 25kr/person som vi behåller som administrativa kostnader.

OBS – vid enormt dåligt väder kan vi själva komma att ställa in aktiviteten pga säkerhet, i dessa fall blir ni såklart inte betalningsskyldiga, då får ni tillbaka alla pengar. Lite regn och blåst är ingen fara, det är när det blir stormbyar, åskoväder etc som vi väljer att avbryta eller ställa in.

 

(Ordinarie avbokningsregler – OBS gäller ej i Coronatider:

För privatpersoner
Ni kan avboka fram till en vecka innan starten av aktiviteten och får då tillbaka alla pengar utom 100kr som vi behåller för våra administrativa kostnader.

För fakturakunder – företag
Avbokning är fri fram till fyra veckor innan ankomst, därefter är det tillåtet att minska bokningen med 25% av värdet kostnadsfritt fram till en vecka innan ankomst. Avbokningar senare än en vecka innan ankomst debiteras fullt ut.)

 

 

YTTERLIGARE INFORMATION SAMT AVBOKNINGSREGLER GÄLLANDE KÖP:

FÖRETAGSINFORMATION
VätternEvent & C:o, 556793-5092
Postadress: Tollstad Haningetorps Gård 1 599 93 Ödeshög
0703-89 83 00
info@vatternevent.se

Priser
Alla priser anges i svenska kronor och innehåller mervärdesskatt och övriga avgifter om inget annat anges. Totalkostnaden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet.

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR
Ta emot en order
Bokning av aktiviteter som sker i vårt onlinebokningssystem trillar rakt in i vårt eget bokningssystem. Om något sker som gör att aktiviteten inte kan genomföras från vår sida, ex extremt dåligt väder, så kommer ni att få besked om detta och får då också tillbaka alla de pengar ni förskottsbetalt.

GDPR
VätternEvent & C:o AB behandlar persondata i enlighet med GDPR. Av skattemässiga skäl sparas fakturerade uppgifter i 7 år. Uppgifter som kan knytas till dig som person kommer aldrig att bli tillgänglig för andra verksamheter eller kopplas till andra, externa register än vårt eget. Notera dock att VätternEvent har tre varumärken: VätternEvent, Omberg Zipline, och VätternKajak.

Kortinformation
När du handlar hos VätternEvent behandlas betalningen av Stripe, som är en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard/Eurocard. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk.