Paddla kajak

På egen hand eller tillsammans med våra instruktörer. Välj bland paddelvatten som Motalas Göta Kanal, dramatiska Omberg, glassiga Varamobaden eller skärgårdspaddling i Norra Vättern.

Prisex: 899kr/person för paddling med guide ( 10 personer)

Kontakta oss
SKU: 14002 Category: Tags: ,

Description

Vad ingår? Hyr man sin kajak hos Vätternkajak så ingår kajak, paddel, flytväst och kapell (stänkskydd). Ni får även med er en karta över området med tips på strandhugg och sevärda platser. Vi går igenom hur man kliver i och ur en kajak, vad man skall tänka på medan man paddlar och vad man gör om en kajak välter. Om ni hyr kajak för paddling på egen hand så är priset 350-400kr/kajak beroende på vilken startplats ni väljer. Vi har plats för 10st deltagare från varje uthyrningsplats.

75% av de som kommer till oss har aldrig tidigare suttit i en kajak.

Med guide
Många större grupper vill ha med sig en eller flera av våra paddelguider med på turen. Vi paddlar då ca 3-4h tillsammans, oftast vid Omberg, eller Norra Vättern. Priset är i grunden 899kr/person. Vi kan ta upp till 50st deltagare – minimum 8st. Vid våra uthyrningsbaser finns 10-20 sittplatser i kajaker, om ni behöver fler platser än så behöver vi transportera kajakerna mellan baserna och då tillkommer en transportavgift.

Kontakta oss via info@vatternkajak.se eller ring 0141-234 200 för att boka eller fråga!


Reviews (0)

Reviews


There are no reviews yet.

Be the first to review “Paddla kajak”


Translate »