OZ Light

En lättare version av Ombergs Zipline. Här rör vi oss bara i de mindre ziplinebanorna och den lilla höghöjdsbanan. Vi tar det lugnt och låter alla deltagare ta sin tid i banorna. Naturupplevelsen är i centrum.

Kontakta oss
SKU: 14004 Categories: , ,

Description

 

Mer om Omberg Zipline

Vad är Ziplines?
En zipline är en vajer spänd mellan två träd. Man kopplar sin sele och säkerhetslinor till vajern och tar ett kliv ut i luften. På OZ Light har vi totalt 6st ziplinor, fördelade på två etapper. Plattformarna är placerade på 6-8 meters höjd.

Vad är en Höghöjdsbana? En höghöjdsbana är som en hinderbana fast ovan marken. Med en sele, hjälm och säkerhetslinor så vandrar man runt banan och genom de olika momenten. I OZ Light har vi en bana på 5 meter ovan mark belägen mitt i Ombergs fantastiska bokskog. Den här banan har enklare stationer som bro, tunnel och spindelnär m.m.

Deltagande och förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. De flesta som kommer till oss har aldrig tidigare haft en klättersele på sig. Vi har haft besökare från 7 år upp till 82 år!

Max vikt är 130kg/ deltagare.

Ansvar
Allt handhavande av utrustningen sker på eget ansvar, vi tillhandahåller godkänd säkerhetsutrustning och ger er instruktioner, men det är ni själva som säkrar er uppe bland träden. Innan vi börjar klättra demonstrerar instruktören hur utrustningen fungerar och ni får själva prova att använda utrustningen på lågt sittande vajrar.

Vad ingår?
Säkerhetsutrustning bestående av selar, karbiner, linbanehjul och hjälm. En av våra instruktörer finns med från början till slut.

Vad skall man packa med?
Kom i bekväma kläder, och inte något som ni är alltför rädda om. Det skall vara bekvämt att röra sig i, och risken finns att man kanske river upp byxor eller tröjor (händer ca 1 pers på 1000 som klättrar). När man klättrar i höghöjdsbanorna blir man ofta mycket varm, och när man zippar så kyler man lätt ner sig lite. Dessutom blir man lätt törstig, så tag gärna med en flaska vatten!


Boka nu

Boka nu

Searching Availability...


Reviews (0)

Reviews


There are no reviews yet.

Be the first to review “OZ Light”