Kajakpaddling

På egen hand eller tillsammans med en guide. Strax söder om Omberg ligger Hästholmens Hamn varifrån de guidade turerna till Ombergs grottor utgår. Vi kan även paddla kajak kring de många små vikarna och stenstränder på norra berget, då utgår vi från Borghamn vid bergets norra fot.

Prisex: 699kr/person för paddling med guide (10 personer)

Kontakta oss
SKU: 14002 Category: Tags: ,

Description

På egen hand
Hyr man en kajak så ingår förutom kajak även paddel, flytväst och kapell (stänkskydd). Om ni hyr kajak för paddling på egen hand så är priset 390/kajak. Vi har plats för 10st deltagare från varje uthyrningsplats – Borghamn & Hästholmens Hamn.
(Uthyrningen av kajak sköts av VätternKajak som är en del av Omberg Zipline – de ägs båda av VätternEvent & C:o)

Med guide
Många större grupper vill ha med sig en eller flera av våra paddelguider med på turen. Vi paddlar då ca 3-4h tillsammans, oftast från Hästholmen och upp till Ombergs grottor.. Priset är i grunden 699kr/person. Vi kan ta upp till 50st deltagare men då tillkommer en extra avgift för att vi ska transportera kajaker emellan de olika uthyrningsbaserna. Minst 4st betalande deltagare.
De guidade paddlingarna genomförs åt oss av guideföretaget Woods & Water of Sweden och bokas på www.woodsandwater.se eller via info@woodsandwater.se


Reviews (0)

Reviews


There are no reviews yet.

Be the first to review “Kajakpaddling”


Translate »