Kajakpaddling med guide – Omberg

17.30-20.30
En kajakpaddling i grupp till Omberg! Vi startar från Hästholmens Hamn och paddlar gemensamt upp till Omberg, via Sverkerskapellet, Ellen Keys Strand och Rödgavels grotta. Paddlingen brukar ta ca 2h t.o.r. plus lite extra tid för fikapaus på vägen! Inga förkunskaper krävs och all utrustning ingår.

Våra guidade paddlingar genomförs i samarbete med guideföretaget Woods & Water of Sweden.

Pris: 899kr/person

Category:

Description

De guidade paddlingarna utgår från Hästholmens Hamn, som ligger ca 6km norr om Ödeshög. Dessa guidningar genomför vi tillsammans med guideföretaget Woods & Water of Sweden.
Turen pågår från 17.30-20.30, men guiderna finns på plats från kl.17.00 för att hjälpa er till rätta med utrustningen. Innan vi paddlar iväg har vi en teknik- och säkerhetsgenomgång på land. Vi är åter i hamnen ca kl.20.30-21.00. Vår guide finns med under hela paddlingen. Detta är ingen kurs, utan mer ett prova-på och ett roligt sätt att se Omberg. De flesta som kommer till oss har aldrig tidigare suttit i en kajak.

Tag med:
Ta gärna med lite matsäck – då vi gör paus för detta. I klädväg är det bra att välja material som är vattenavvisande eller snabbtorkande. På fötterna går det bra med sandaler eller bara barfota.

Gruppbokningar
Om ni är fler än 6st så kan vi boka en paddling för bara er! Om ni endast är intresserade av att hyra kajaker – kontakta info@vatternkajak.se men om ni vill ha en kurs eller guidad tur – kontakta info@woodsandwater.se som håller i guidningarna på uppdrag av VätternKajak.


BOKA:
För att läsa mer och boka:
http://www.woodsandwater.se/tours/guidad-kajaktur-omberg/


Translate »